Burzcast podcast audio
Cum sa iau notite in sedinte

Postat în data de: 04 Jul 2017

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 9  minute

Categorii: #BSAXPodcastPodcast #BTT

Invitați: nu există invitați în acest episod


Cum sa iau notite in sedinte

Prezentarea episodului 63

 

Acesta este cel de-al treilea episod Burzcast Short Audio Experience, sub-podcastul Burzcast dedicat Q&A-ului. În acest podcast tu pui întrebarea și eu îți răspund în cadrul podcastului, în maxim 15 minute de emisiune.

 

Întrebarea

“Vreau să înlocuiesc hartia și creionul cu o soluție digitală. Mai exact, notițele pe care le iau în ședințe. Ce recomanzi? Variante la care mă gândesc: iPad Pro 10.5", iPad Pro 12.5" sau Surface Pro 4. Criteriile principale: latența la input, ergonomia. Cunoști o soluție care să și transforme scrisul de mână în text (gen OCR)? Am testat OneNote pe ultimul iPad dar nu are latență zero, din pacate. Notes în schimb are, e fantastic. Succes cu noul format!”
-- Vlad


Vlad, acest video era realizat pentru marketing-ul Livescribe Pulse, dar Echo a copiat toate funcționalitățile Pulse, dar cu un CPU mai rapid și memorie mai multă în anumite iterații mai vechi. Uite cum se iau notițele cu un Livescribe în meeting, deși sper să nu fie cazul să participi și tu la o asemenea ședință. Totuși, cred ca Livescribe te-ar putea salva și în asemenea situație! :)

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #63

  • Cum poți lua eficient notițe în sedințe, întâlniri sau interviuri
  • Cum poți lua eficient notițe pe teren
  • Ce este un Livescribe smartpen
  • Cum poți gestiona conținutul sau notițele cu un Livescribe smartpen

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz și în episodul 63.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Trimitem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter