Burzcast podcast audio
Agende virtuale

Postat în data de: 15 Jan 2020

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 15  minute

Categorii: #BSAXPodcastPodcast #BTT

Invitați: nu există invitați în acest episod


Agende virtuale

Prezentarea episodului 81

 

In acest episod Burzcast Short Audio Experience am raspuns intrebarii lui Adrian, referitor la modul in care imi gestionez notitele, cu aplicatiile de notite Apple Notes si Microsoft OneNote.

 

În episodul Burzcast Short Audio Experience cu numărul 8 am prezentat, solo, modul și scopul în care utilizez aplicațiile de management de notițe și conținut Apple Notes și Microsoft OneNote.

Utilizez zilnic cele două aplicații în scopuri care, pe alocuri, se intersectează, dar care, deocamdată mă ajută în munca zilnică.

Întrebarea primită prin email de la Adrian este următoarea (nu voi include salutările, laudele și alte comentarii pentru care, Adrian, îți mulțumesc):

în episoadele 79 și 80 ai vorbit cu Paul Ardeleanu despre programele pe care le folosiți voi.

Aș vrea să știu mai multe despre cum îți organizezi tu, Răzvan, notițele, calendarul și dacă folosești ceva aplicații speciale, gen Notion pentru asta?

Ai ceva sfaturi aici?

Deși până acum am utilizat, multipli ani Evernote, care se sincronizează cu Livescribe, am renunțat la Evernote în favoarea lui OneNote. În ceea ce priveste Notion, l-am testat, dar nu am găsit motive să înlocuiesc Microsoft OneNote și Apple Notes cu acest produs/serviciu.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #81

  • Ce aplicații utilizez pentru salvarea notițelor
  • Cum, unde și pentru ce utilizez Apple Notes
  • Cum, unde și pentru ce utilizez Microsoft OneNote
  • De ce prefer Apple Notes și Microsoft OneNote mai mult decât aplicații concurente
  • Ce nu salvez în aplicații de notițe

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz și în episodul 81.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Trimitem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter